THEMEDIATHOR

Leonardo DiCaprio castiga Oscarul? Afla explicatia din spatele “dezvaluirii” facute de CNN!

Fanii lui Leonardo DiCaprio au inceput din nou sa spere ca actorul lor preferat va fi recompensat, in sfarsit, cu prestigioasa statueta pentru rolul din “The Wolf of Wall Street”. In cadrul unui reportaj filmat de CNN la fabrica din Chicago unde se fac aceste statuete a fost aratata la camera, in mod accidental, o placuta nu numele lui DiCaprio.

Leonardo DiCaprio castiga Oscarul? Afla explicatia din spatele “dezvaluirii” facute de CNN!

Pe Facebook exista si pagini cu sute de mii de fani care voteaza ca DiCaprio merita un Oscar pentru “The Wolf Of Wall Street”, insa actorul a fost mereu trecut cu vederea de membrii Academiei Americane de Film. In acest an, Leonardo DiCaprio concureaza cu Matthew McConaughey, iar toata lumea se impacase deja cu gandul ca actorul australian o sa castige statueta pentru rolul din “Dallas Buyers Club”.

Cu doar doua saptamani inainte de Oscaruri, o echipa de la CNN a filmat un reportaj la o fabrica din Chicago, acolo unde se fac aceste statuete. Total intamplator, echipa CNN a intrat in posesia unei placute din care reiese ca Leonardo DiCaprio castiga Oscarul pentru cel mai bun actor in rol principal.

Dupa ce toate retelele de socializare au luat foc la vederea placutei cu numele respectiv, organizatorii Oscarurilor au incercat sa gaseasca explicatii si au lasat sa se inteleaga ca placutele vor fi lipite pe statuete la Balul Guvernatorului, care are loc imediat dupa Oscaruri. Organizatorii au spus ca se pregatesc placute pentru fiecare nominalizat, iar dupa ceremonie va fi lipita pe statueta Oscar placuta corecta.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 13, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: