THEMEDIATHOR

Ce decizie a luat Romanița Iovan în legătură cu toți sătenii din Horea

Romanița Iovan nu i-a uitat pe localnicii din Horea care nu au pregetat să plece și să caute avionul aterizat forțat în Munții Apuseni în luna ianuarie, incident în urma căruia fostul său soț, pilotul Adrian Iovan, și studenta Aurelia Ion și-au pierdut viața, motiv pentru care a luat o hotărâre emoționantă.

Celebra creatoare de modă i-a invitat pe toți locuitorii comunei Horea (300 de săteni) i-a invitat la parastasul de 40 de zile pentru comemorarea pilotului Adrian Iovan. Mai mult chiar, parastasul va fi organizat chiar în Horea, scrie ziarulring.ro.

Ce decizie a luat Romanița Iovan în legătură cu toți sătenii din Horea

“Romaniţa vine cu un grup de prieteni de-ai lui Iovan, piloţi. Parastasul este al familiei, noi suntem lângă ei, participăm, sprijinim. Nu am luat încă legătura cu familia Aurei, că i-am văzut că sunt supăraţi, săracii, dar sigur îi vom contacta. I-am cerut permisiunea doamnei Romaniţa să chemăm şi rudele Aurei şi a spus că nu are nimic împotrivă. Romaniţa Iovan organizează parastasul şi mi-a spus că vrea să dea o masă la toată lumea acolo. Nu ştiu din ce va fi compusă masa, dar Romaniţa a vorbit cu bucătărese din sat să prepare bucatele”, a declarat fostul deputat Corneliu Olar.

La evenimentul organizat pe 22 februarie se pare că se va înregistra o prezență numeroasă, deoarce pe lângă oamenii din Horea, vor mai veni și supravieţuitorii accidentului, fiica lui Adrian Iovan, arhiepiscopul de Alba, Irineu, preoţi din două judeţe, Cluj şi Alba, precum şi rude şi prieteni ai celui decedat.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 12, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: