THEMEDIATHOR

Tora Vasilescu și Horațiu Mălăele, doi socri de coșmar

Doi dintre cei mai iubiti actori din Romania, Tora Vasilescu si Horatiu Malaele, vor fi, joi de joi, alaturi de telespectatorii Pro Tv.
 tora-vasilescu-si-horatiu-malaele-sunt-doi-socri-de-cosmar-in-ldquo-o-saptamana-nebuna-rdquo-din-13-februarie_3

Cei doi mari actori joaca rolurile principale in serialul “ O saptamana nebuna”, care va debuta pe micile ecrane pe 13 februarie.Tora Vasilescu si Horatiu Malaele vor da viata cuplului Natalia si Emilian Codrescu, parintii Mariei (interpretata de Diana Cavaliotti), o tanara frumoasa si inamorata la culme de Alex Puica (interpretat de Paul Ipate). Dupa cum va asteptati, sotii Codrescu nu il au deloc la suflet pe pretendentul fiicei lor si nu traiesc decat cu un gand: ca Alex sa faca o tampenie, iar Maria sa se desparta de el.

Pentru Horatiu Malaele, participarea la acest proiect a fost o reala bucurie, actorul descoperind cu placere cat de talentati sunt mai tinerii lui colegi de serial. “Am cunoscut mai tinerii actori si i-as numi – nevrand sa creez prioritati – pe Cavallioti, care e deja un nume de rasunet in zona teatrului si nu numai,  si pe Ipate, care e un tip fermecator, de o agilitate si o improvizatie iesite din comun”, i-a laudat Horatie Malaele pe copiii lui din film.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 11, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: