THEMEDIATHOR

Foştii şefi l-au tăiat pe Solcanu şi din videoclip

Fostul prezentator de la postul tv Acasă a apărut în filmuleţul aniversar, dar, după scandal, acesta a fost înlăturat.

Foştii şefi l-au tăiat pe Solcanu şi din videoclip

Ultimele săptămâni au fost groaznice pentru Mircea Solcanu, fost prezentator al „Poveştirilor de noapte”. A ajuns şomer, după ce a scris pe Facebook un mesaj plin de ură la adresa familiei Anghel, iar mai nou, foştii colegi de la postul tv Acasă l-au ras din toate filmuleţele de promovare.

Mircea Solcanu (37 de ani) parcă nici nu a existat în televiziunea din Pache Protopopescu, acolo unde a lucrat aproape 10 ani. După ce în urmă cu o săptămână a fost dat afară, acum a dispărut definitiv şi din filmuleţul aniversar, care de difuzează continuu pe postul tv Acasă, de pe 2 februarie încoace. Nici pe site-ul postului nu mai există articole despre el, iar colegii nu-i mai pomenesc numele, de parcă toţi ar avea amnezie.

Mai mult decât atât, videoclipul de promovare pentru aniversarea de 16 ani, pe care vedetele postului tv Acasă l-au filmat în ianuarie, alături de trupa Direcţia 5, a fost refăcut în întregime la montaj. După reeditare, Solcanu nu mai apare în videoclip, fiind şters din toate cadrele. Solcanu a apucat, totuşi, să se vadă pe post o vreme, până să izbucnească scandalul, însă acum, pe postul tv Acasă, rulează videoclipul modificat.

„Aceasta este politica postului. Cei care pleacă cu tam-tam nu mai au ce căuta pe micile ecrane la Acasă şi la PRO TV. Mircea a fost exilat şi nu va mai apărea pe micile ecrane de la Media Pro”, ne-a mărturisit o sursă din interiorul postului.

În urmă cu trei săptămâni Mircea Solcanu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj plin de ură la adresa familiei Anghel, cea care şi-a pierdut un copil ucis de câinii maidanezi: De aici a început calvarul: Solcanu a fost dat afară, s-a închis în casă, a primit ameninţări cu moartea. Fotoreporterii Click! au surprins recent primele poze cu acesta după scandal, fostul prezentator fiind camuflat, ca să nu fie recunoscut.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 11, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: