THEMEDIATHOR

Gazeta de Sud, la a treia încercare de licență, cu un nume nou: Alege TV

CNA a respins cererea de licenta pentru Canal 33, o noua televiziune de business. Andreea Marin urma sa fie consultant!

Societatea Media Sud Europa SA, controlată de Familia Păunescu, se va prezenta mâine pentru a trei oară în fața CNA pentru a obține o licență TV. După ce variantele GDS TV Craiova și Gazeta de Sud TV au „dat greș”, societatea vine cu un nou proiect ce poartă numele: Alege TV.

În ambele cazuri Monica Gubernat, membru CNA, a fost cea care a contestat proiectul. Astfel, prima dată Gubernat a propus amânarea acordării unei licențe deoarece denumirea postului coincidea cu acronimul ONG-ului Grupul pentru Dialog Social. Propunerea ei a primit șapte voturi, singurii membri CNA care s-au opus au fost Valentin Jucan și Florin Gabrea (detalii AICI).

A doua oară, Media Sud Europa SA s-a prezentat cu o nouă denumire, Gazeta de Sud TV, dar nici de data aceasta membrii CNA nu au fost convinși. Tot Monica Gubernat i-a întrebat pe reprezentanții societății dacă nu cumva se creează „un monopol” în zonă cu noul post de televiziune, pe lângă publicația și postul de radio pe care compania le are în portofoliu, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Din cei 10 membri prezenți în ședință, cinci au votat „pentru” (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Christian Mititelu şi Răsvan Popescu) și cinci au fost împotriva acordării unei licențe audiovizuale: Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu, Cristina Trepcea şi Radu Călin Cristea.

La sfârșitul ședinței, Narcisa Iorga, membru CNA, a declarat că „s-a votat împotrivă, fără deliberare. Este prima oară când la licenţel audiovizuale nu se fac deliberări.”

SURSA:Paginademedia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 10, 2014 by .
%d bloggers like this: