THEMEDIATHOR

Narcisa Iorga, membru CNA, a decis să-și facă blog despre audiovizual

Narcisa Iorga, membru CNA, a decis să-și lanseze un blog și o pagină deFacebook, sub numite „Despre audiovizual”, în care să scrie despre deciziile instituției.

VALIDARE - CANDIDATI CNA

„Vă anunţ pe toţi colegii şi cei prezenţi că, începând de astăzi, îmi deschid un cont de Facebook şi un site în care voi analiza tot ce se întâmplă aici în CNA”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA, în ședința de astăzi.

„În CNA, al cărui membru încă mai sunt, legea nu mai are nicio valoare. Totul se face după regula “așa vreau eu”. Situația s-a agravat de un an încoace. Am urmat toate căile procedurale interne și m-am lovit de pereți. Am cerut sprijinul Parlamentului. Ce naivitate!”, a scris reprezentantul CNA pe blogul săudespreaudiovizual.ro.

„Poate că prin aceste mijloace, reușesc să arăt mai multora fața hidoasă a unei instituții care are o cu totul altă menire decât aceea de a discrimina pe considerente politice presa din România. O autoritate responsabilă pentru degradarea inadmisibilă a audiovizualului românesc, care se mulțumește doar să se lamenteze că nu are ce face”, a mai precizat membrul CNA.

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 7, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: