THEMEDIATHOR

Antenele ies de pe FocusSat: “părțile nu au căzut de acord în ceea ce privește termenii comerciali”

Posturile grupului Intact ies de pe operatorul FocusSat începând de mâine (6 februarie). “Partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali“, spun oficialii Antena Group.

Canalele care nu se vor vedea pe FocusSat sunt Antena 1, Antena Stars,Antena 3, Euforia și GSPTV.

IntactMediaCenter_3

“Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator”, mai spun oficialii Intact.

Anunțul Antena Group:

“Antena Group anunta ca, in urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars,Antena 3, Euforia si GSPTV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali.

Ca atare, conform adresei 721/05.02.2014 trimisa de Focus Satcompaniei noastre, retransmisia posturilor Antena Group pe aceasta platforma va fi intrerupta incepand cu 6 februarie 2014.

Pentru informarea corecta a pietei, Antena Group precizeaza ca oferta adresata de Focus Sat companiei noastre nu reflecta valoarea comerciala a posturilor TV detinute si nici cifrele de audienta care fac din divizia TV Intact leaderul pietei romanesti, cu un market share de 22.1%.

Sumele de retransmisie negociate reprezinta o solicitare comerciala echilibrata, aplicabila politicii comerciale din piata de distributie, fiind in conformitate cu contractele existente actualmente pe piata.

Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu companiaFocus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator.”

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 6, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: