THEMEDIATHOR

Kevin Spacey si Robin Wright au semnat pentru sezonul trei din “House of Cards”!

“House of Cards” este primul serial original lansat de Netflix, o platforma web de streaming on-line din Statele Unite, avandu-i pe Kevin Spacey si Robin Wright in rolurile principale. Premiile si nominalizarile obtinute I-au determinat pe producatori sa dea unda verde si pentru sezonul trei.

Kevin Spacey si Robin Wright au semnat pentru sezonul trei din “House of Cards”!

“House of Cards” este primul serial lansat de Netflix, un fel de Voyo al Americii, care s-a bucurat de apreciere din partea criticilor, mai ales ca in rolurile principale joaca Kevin Spacey si Robin Wright. Serialul a fost gandit de la bun inceput ca avand doua sezoane, de 13 episoade fiecare, iar particularitatea serialelor de pe Netflix este aceea ca toate episoadele se lanseaza in acelasi timp.

Daca primul sezon “House of Cards” a fost lansat pe 14 februarie 2013, iata ca al doilea sezon va fi lansat complet pe 14 februarie 2014. Cu doar cateva saptamani inainte de premiera, Netflix a anuntat ca va continua “House of Cards” cu inca o serie de 13 episoade. Anuntul surprinzator vine dupa ce “House of Cards” a fost premiat la Emmy, iar Robin Wright a devenit prima actrita dintr-o serie web care sa primeasca Globul de Aur la categoria cea mai buna actrita intr-un serial drama.

Costurile de productie ale “House of Cards” sunt uriase, in jur de 100 de milioane de dolari fiind alocati pana acum pentru productia celor doua sezoane. Avand in vedere ca un episod costa 4 milioane de dolari, deducem ca investitia s-a recuperat in timp. In urma cu cateva luni, Netflix anunta ca a deposit 29 de milioane de abonati in Statele Unite, care platesc 5 dolari pe luna pentru a beneficia de serviciul de streaming.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 5, 2014 by and tagged , .
%d bloggers like this: