THEMEDIATHOR

Horia Vârlan va fi jurat în supershow-ul “Junior Chef”, care va avea premieră la Antena 1 în această primăvară

Antena Group pregăteşte, pentru această primăvara Junior Chef, un supershow culinar, în care protagoniştii vor fi copii.

Horia Vârlan va fi jurat în supershow-ul “Junior Chef”, care va avea premieră la Antena 1 în această primăvară

La preselecţiile organizate în toată ţara s-au prezentat peste 1500 de copii, care mai de care mai talentaţi în domeniul gastronomic, dornici să participe la prima emisiune de acest gen din România. Marele premiu consta în titlul de Junior Chef şi premiul de 15 000 de euro.

Unul dintre cei trei juraţi care îi vor îndruma pe copii pe parcursul emisiunii, le vor fi mentori şi îi vor ajuta pe parcursul probelor pe care le au de susţinut, va fi maestrul bucătar Horia Vârlan, care va îndeplini în premieră un astfel de rol.

“Mi s-a părut extrem de interesantă această propunere, de a participa la Junior Chef. Iubesc copiii şi mi-a plăcut în mod special faptul că în show va fi vorba, în egală măsură, despre competiţie, umor, sinceritate, bună dispoziţie. Nu va trebui să îndeplinesc vreun rol, ci voi fi eu însumi, Horia Vârlan”, spune juratul.

“Copiii sunt mult mai selectivi decât noi, adulţii, iar din experienţă ştiu că trebuie să-I tratez ca pe cei mari dacă vreau să fiu ascultat. În primul rând, aceştia trebuie să înveţe că disciplina nu este opusul libertăţii, ci opusul haosului şi ca igiena este calea spre o viaţă lungă şi sănătoasă. N-ar fi rău ca şi adulţii să înveţe aceste lucruri!”, a mai spus Horia Vârlan.

(Sursa)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 5, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: