THEMEDIATHOR

Dinescu face emisiunea Politică şi delicateţuri la TVR 1

RESTOGRAF - LANSARE

Poetul și comentatorul politic Mircea Dinescu va realiza, începând din martie, emisiunea Politică și delicatețuri, la TVR 1. Dinescu a realizat aceeași emisiune și la postul de știri Realitatea TV.

Mircea Dinescu va modera și un talk-show săptămânal, în prime time, la TVR 2, emsiune în care va aborda subiecte politice.

Săptămânal, poetul și pamfletarul Dinescu va realiza şi modera două emisiuni – de infotainment şi de dezbateri – la TVR 1 şi la TVR 2.

Emisiunea “Politică și delicatețuri” va fi difuzată de TVR 1, în fiecare duminică, de la ora 14.30.

În trecut, Mircea Dinescu a realizat o emisiune cu Stelian Tănase, actualul președinte director-general interimar al Televiziunii Române, la postul Realitatea TV (Tănase și Dinescu).

Pe lângă apariţiile sale în calitate de invitat la diferite talk-show-uri televizate, Mircea Dinescu a şi realizat şi moderat, la Realitatea TV, emisiuni precum Politică şi delicateţuri sau Tănase şi Dinescu (la aceasta din urmă participând în calitate de invitat permanent).

Despre emisiunea lui Dinescu de la TVR 1

Mircea Dinescu va vorbi în emisiunea sa, Politică și delicatețuri, despre “reţetele simple, dar pline de rafinament, ale ospeţelor boiereşti de la începutul de secol XX” dar şi “despre evenimentele politice ale săptămânii“, potrivit unui comunicat e presă al Televiziunii Române.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 14.30, la TVR 1. În emisiunea sa, Dinescu va avea invitat și câte o “personalitate din actualitatea românească, un politician, un artist, un filosof sau un medic celebru”, potrivit aceleiași surse.

“Pasionat de arta culinară şi la curent cu dedesubturile jocurilor politice, Mircea Dinescu va încerca să scoată din banalitate ideea de bucătărie românească, asortînd-o cu un vin bun şi cu muzică lăutărească veche”, se arată într-un comunicat al TVR.

SURSA:Paginademedia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 5, 2014 by .
%d bloggers like this: