THEMEDIATHOR

Intrarea Digi 24 în “must-carry” a iscat discuții între membrii CNA. Un post al unui cablist, obligatoriu pentru ceilalți cabliști

indexDecizia companiei RCS&RDS de a declara postul Digi 24 liber la retransmisie și a intra în lista televiziunilor pe care cabliștii sunt obligați să le retransmită a iscat discuții între membrii CNA.

Ce se întâmplă de fapt? Digi 24, televiziune operată de un cablist, devine un post obligatoriu pentru ceilalți operatori de cablu, fapt care reprezintă o premieră pentru piața de televiziune din România.

“Propun să ne adresăm Consiliului Concurenței pentru a obține un punct de vedere” a spus Lorand Turoș, membru CNA, fâcând referire la obligativitatea altor cabliști de a prelua televiziunea de știri deținută de RCS&RDS

La randul ei, Monica Gubernat a susținut propunerea lui Turoș, spunând că “nu voi sancționa niciun cablist care nu preia Digi 24″, pana nu va primi un punct de vedere de la Consiliul Concurenței.

Menționăm că propunerea lui Lorand Turoș ca forul audiovizualului să se adreseze Consiliului Concurenței nu a fost supusă la vot.

Un alt subiect pus în discuție a fost cazul Antena Stars, o altă televiziune care apare pe lista must-carry. Narcisa Iorga a spus că, având în vedere recenta transformare a postului Antena 2 în Antena Stars, și postul trustului Intact ridică probleme.

“În condițiile astea este incorect să apară Antena Stars”, a spus Narcisa Iorga, ca o reacție la poziția celor doi membri CNA (Lorand Turoș și Monica Gubernat).

SURSA:Paginademedia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 4, 2014 by .
%d bloggers like this: