THEMEDIATHOR

TRANSFER BOMBĂ! Serviciul Român de Comedie, cu un pas la Antena 1. Mutarea de la Pro la Intact, aproape sigură

EXCLUSIV. Serviciul Român de Comedie pregătește transferul începutului de an. Echipa emisiunii difuzate până anul trecut de Pro TV este în discuții avansate pentru a se transfera la Antena 1.

Divertis-SRC

Surse apropiate negocierilor au declarat pentru Paginademedia.rocă discuțiile sunt în faza de “detalii finale”, dar că nu a fost semnat încă un contract.

Conform acelorași surse, Serviciul Român de Comedie negociază pentru mutarea întregii echipe (aproximativ 20 de oameni) la Antena 1.

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu, după ce câțiva componenți ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis(acum pe TVR 1).

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de șapte ani laAntena 1, între 2001 și 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu trei ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TVși au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrase și actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

Echipa SRC nu va mai fi la Pro TV, ci pe Pro TV

După semnarea contractului, actorii din echipa SRC vor pleca de laPro TV, dar vor fi pe Pro TV. Cum așa? Aceiași echipă de actori face parte din distribuția serialului Spitalul de demență, al cărui sezon a fost filmat și ar putea fi difuzat în grila Pro TV.

Sursa

Advertisements

One comment on “TRANSFER BOMBĂ! Serviciul Român de Comedie, cu un pas la Antena 1. Mutarea de la Pro la Intact, aproape sigură

  1. Pingback: TRANSFER BOMBĂ! Serviciul Român de Comedie, cu un pas la Antena 1. Mutarea de la Pro la Intact, aproape sigură

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 3, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: