THEMEDIATHOR

Realitatea Media a pierdut o frecvență radio și două licențe TV locale

Societatea Realitatea Media, care operează Realitatea TV, a rămas fără trei licențe locale, una de radio (la Pitești) și două TV (cele de la Alba Iulia și Baia Mare).

Consiliul Național al Audiovizualului a decis retragerea licențelor întrucât cele trei stații au avut emisia oprită pe o perioadă mai mare de 90 de zile.

studiou-realitatea-Adevarul

Astfel, Realitatea FM Pitești a avut emisia întreruptă în perioada din 26 septembrie și nu s-a reluat emisia nici în prezent. Realitatea TV Alba Iulia a încetat să mai emită pe 5 septembrie, în timp ce stația din Baia Mare s-a oprit pe 6 septembrie.

Mura Frînculescu, director general Realitatea Media: „În legătură cu cele două Realitatea TV, Baia Mare și Alba Iulia, am început acum aproape șase luni un proces de reorganizare în țară a studiourilor teritoriale, urmând să ne concentrăm pe studiourile regionale, deci să comasăm studiourile teritoriale pe zone regionale. Din această cauză am avut probleme la achiziționarea echipamentelor, plățile emițătoarelor și așa mai departe.”

În ceea ce privește Realitatea FM Pitești, Mura Frînculescu a explicat că a existat un diferend cu proprietarul spațiului din care emitea postul. „Asta s-a întâmplat în decembrie. Și pentru că nu am ajuns la nicio soluție, în dialogul pe care l-am avut cu domnia sa, nu am mai putut să intrăm în spațiul respectiv ca să ne putem rezolva problema cu emițătorul nostru de acolo”, a explicat directorul general al postului.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 31, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: