THEMEDIATHOR

Antena 1 l-a bagat in spital pe Catalin Bordea

„Pacatosul” Catalin Bordea s-a ales cu o vertebra fisurata, dupa ce a participat la filmarile pentru „Totul e permis”, cea mai periculoasa emisiune  realizata de Antena 1!

Antena 1 l-a bagat in spital pe Catalin Bordea

Inca o vedeta care a acceptat invitatia de a participa la show-ul prezentat de Cosmin Selesi a ajuns pe mana doctorilor. De data aceasta, este vorba despre Catalin Bordea, care s-a accidentat in timpul probei de Sumo. Echipat cu un costum special, Catalin a avut de sarit pe trambulina si, din saritura, a atins cu stampila de brau peretele din fata lui. Cat mai sus cu putinta. Din nefericire, colegul lui Dan Capatos de la „Un show pacatos” a cazut si s-a lovit cu spatele de marginile trambulinelor de pe care apucase sa se „lanseze”. Chinuit de durere, Catalin a anuntat ca nu mai poate continua emisiunea. Imediat, in platou au ajuns si membrii echipajului de la ambulanta, care l-au ridicat cu greu, l-au condus in afara platoului si au incercat sa ii acorde ingrijiri medicale. „Distractia” s-a lasat cu o vizita la spital, unde Catalin a aflat ca s-a ales cu o mica fisura de vertebra. Pentru ca nu e genul care sa stea multa vreme fara activitate, Bordea a parasit spitalul chiar a doua zi, pe semnatura.

Si ei s-au paradit la emisiune:

Marius Manole s-a ales cu un dinte spart

Marius Manole a fost prima victima a concursului de la Antena 1. Actorul si-a spart un dinte in timpul probei „Trupa de show”, cand si-a tras din greseala cu microfonul peste gura. „Bine ca nu se vede foarte tare locul unde s-a ciobit. Cred ca o sa am nevoie de o fateta“, a comentat actorul dupa evaluarea pagubelor.

Maria Buza s-a lovit la sold si brate

Actrita Maria Buza a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a evoluat pe “Planul inclinat”. “M-am lovit cand s-a deschis usa. Am cazut pe partea dreapta, ma dor soldul si bratul”, a povestit Maria, care a ramas cu cateva vanatai dupa emisiune.

Jorge, cu ochii in batista

Victima a planului inclinat la 22,5 grade a cazut si Jorge, prezentatorul emisiunii “Romania danseaza”. Dupa proba, artistul s-a plans ca il ustura ochii si a fost tratat cu picaturi oftalmice.

(Sursa)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 31, 2014 by .
%d bloggers like this: