THEMEDIATHOR

Oficial! ZU TV va emite in locul postului GSP TV

Antena Group lansează un nou post de televiziune, ZU TV, după numele postului de radio deținut de Grupul Intact. ZU TV va emite pe licența GSP TV, televiziunea sportivă a lui Dan Voiculescu închisă recent.

Oficial! ZU TV va emite in locul postului GSP TV

„Gazeta Sporturilor” a anunțat recent închiderea postului de televiziune cu același nume, menționând că managementul celor două companii a fost unul diferit.

“Antena Group” a emis un comunicat oficial, emis Radar de Media:

„Antena Group anunță lansarea, în prima parte a anului, a celui mai dinamic și proaspăt post de televiziune dedicat tinerilor cool, activi și amatori de distracție: ZU TV!

Noul post de televiziune va da o nouă dimensiune fenomenului ZU, aducând pentru prima dată pe o platformă integrată o experiență unică: știri și informații cu care rezonează publicul tânăr, lifestyle, muzică, cele mai tari vedete ale momentului și ZU-per evenimente!

Lansarea ZU TV face parte din noua strategie de dezvoltare a conținutului Antena Group, în rezonanță cu reacția publicului și dinamica pieței. Primul pas în această direcție a fost debutul platformei online Antena Play, cu 500.000 de conturi active în mai puțin de jumătate de an, urmată în decembrie de Antena Stars, televiziunea dedicată exclusiv celebrităților.

ZU TV se va lansa pe platformă GSP TV, iar actuala echipă a canalului va fi completată cu o redacție și o echipă de producție performante.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 30, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: