THEMEDIATHOR

Veste tristă pentru Irinel Columbeanu. ”Ajunsesem bătaia lor de joc”

Irinel Columbeanu a primit o veste tristă la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Omul de afaceri a fost părăsit de iubita lui.

Irinel Columbeanu nu are noroc la capitolul dragoste. După ce a divorțat de Monica Gabor, cea care i-a dăruit și o fetiță superbă, omului de afaceri i-a luat foarte mult timp până când a încercat să-și refacă viața personală. Din păcate pentru el, nici noua idilă nu l-a făcut mai fericit.

Veste tristă pentru Irinel Columbeanu. ”Ajunsesem bătaia lor de joc”

Chiar dacă mulți vorbeau despre o nuntă în ceea ce-i privește, iată că deznodământul poveștii de dragoste a fost cu totul altul. Tânăra în vârstă de aproape 18 ani, speriată de faptul că în liceu colegii vorbesc despre relația lor, dar și deranjată de comparația cu Moni, s-a despărțit de Irinel Columbeanu.

“E adevărat, s-a și speriat. Cum să se mărite așa, când nu și-a terminat nici măcar liceul? În plus, nu mai suporta ironiile colegilor de școală. Pe holurile liceului din Cluj lumea șușotea când apărea Alexandra. Au deranjat-o și comparațiile cu Moni… Apoi, decizia a venit firesc: «L-am părăsit pe Iri, ajunsesem bătaia de joc a colegilor. Asta e, am toată viața înainte», mi s-a destăinuit Alexandra. Acum s-a apucat serios de carte, dăm Bac-ul la vară, nu-i de glumit”, a povestit o amică bună a Alexandrei Hodis, conform Libertatea.ro.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 29, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: