THEMEDIATHOR

TOP 20 AUDIENTE TV TALK SHOW – Antena 3 domina clasamentul talk show-urilor,a patra statie de stiri Realitatea TV nicio emisiune in top

RADAR DE MEDIA va prezinta astazi TOP 20 AUDIENTE TV – TALK SHOW, cifre inregistrate in perioada 13 – 19 ianuarie 2014, mediul urban.

colaj-bun-2

In TOP 20 AUDIENTE TV TALK SHOW, Antena 3 domina clar, ocupand primele 11 pozitii din clasament. Primele  3 locuri sunt ocupate de “Sinteza zilei”, “Punctul de Intalnire” si “Q & A”.

  • Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, in saptamana monitorizata “Sinteza zilei” a avut un rating de 4.6%  si o cota de piata de 9.8%. Peste  487.000 de telespectatori din mediul urban au urmarit emisiunea in fiecare minut.
  • “Punctul de intalnire” ocupa locul 2, dar nu la mare distanta fata de “Sinteza zilei”. Talk-show-ul a inregistrat un rating de 4.4% o cota de piata de 7.8%, fiind urmarit de peste 462.000 de telespectatori in fiecare minut.
  • Emisiunea prezentata de Alessandra Stoicescu Q&A ocupa locul 3, avand un rating de 3.6% si o cota de piata de 7.2%.In mediul urban peste 382.000 de telespectatori au urmarit talk-show-ul in fiecare minut.
  • In TOP 20 AUDIENTE TV TALK SHOW se mai afla : “In gura presei”(Antena 3), “Ora de varf” (Romania TV), Sub semnul intrebarii (B1TV) si “Esential”.

In concluzie: Antena 3 a avut  12 emisiuni in top, Romania TV se afla cu 6 emisiuni in top, iar Antena 1 si B1TV au cate o emisiune in top.

De remarcat ca a patra statie de stiri “Realitatea TV” nu se afla in top in perioada monitorizata.

TOP 20 AUDIENTE TV TALK SHOW , va este prezentat de RADAR DE MEDIA, pentru perioada 13 – 19 ianuarie 2014, mediul urban.

111

Se afişează de la 1 la 21 din totalul de 21 înregistrări

*Numar de difuzari pe sapatamana.

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 29, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: