THEMEDIATHOR

RUȘINE, MIRCEA SOLCANU! Mesaj pentru părinții lui Ionuț, copilul omorât de câini: “Dumnezeu să-l ia și pe celălalt copil. Există cancer și leucemie”

solcanu

Familia Anghel era o familie normală, din București, care, până în luna septembrie a anului trecut, își creștea frumos cei doi băieți. Tragedia care i-a lovit, însă, avea să-i aducă în atenția întregii țări. Ionuț, băiatul lor cel mic, a murit după ce a fost atacat de o haită de câini. Până să ajungă la el salvatorii, copilul a murit mușcat de maidanezi.

Părinții lui Ionuț au apărut la diverse emisiuni în care au povestit despre drama lor și încearcă, de atunci, să facă tot posibilul pentru ca astfel de tragedii să nu mai aibă loc. Tocmai de aceea, demersurile lor s-au concretizat într-o lege împotriva câinilor maidanezi, numită Legea lui Ionuț.

Mare iubitor de animale, Mircea Solcanu, de la Acasă TV, a postat un mesaj extrem de dur la adresa părinților lui Ionuț. Solcanu scrie în mesajul său că speră ca și cel de-al doilea copil al soților Anghel să moară! Din cauza mesajelor dure primite la acest mesaj publicat pe o rețea de socializare, Mircea Solcanu a șters ceea ce a scris.

Reacția lui Mircea Solcanu vine la scurt timp după ce tatăl lui Ionuț a fost atacat de o haită de câini în cimitir, lângă mormântul fiului său. Coincidența a făcut ca, la momentul respectiv, cu tatăl lui Ionuț să fie și o echipă de reporteri. Această situație i-a făcut pe mulți să creadă că totul a fost un scenariu pentru a readuce în atenția publicului pericolul la care ne expunem din cauza maidanezilor.

Iată, conform celor de la Tabu.ro, mesajul original scris de Mircea Solcanu:

“Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceți-vă copilul să-l mănânce alți câini , se pare că din asta trăiți.

Ce sumă ați încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau când copilul vostru era pe catafalc?

Ați terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveți unul.

Când se termină banii mai inventați că vă mușcă niște câini. Dar știți că sunteți penibili.

Numai pe voi și pe familia voastră îi mușcă?

Ori sunteți javre si câinii simt asta, ori ați terminat banii și vreți alții. Nu o să primiți, duceți celălalt copil să fie muscat și, cine stie, dacă Bianca e ocupată, poate o să primiti.

Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia și celălalt copil, nu sunteți demni să creșteți copii, pentru ca mai apoi să-i învățați să fie cruzi cu animalele. Ce educație oferiți copilului când voi doi scelerați vă ocupați Viața cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!? Același timp să-l folosiți mai des în educația copilului care a rămas. Ce semănați aia o să culegeți! Cum v-ați imaginat că lasă Dumnezeu așa Înger să-i otrăviți sufletul cu ura voastră?!? Nu l-a lăsat, dar atenție o să-l ia și pe celălalt și nu trebuie să-l mănânce vreun cațel, există și cancer și leucemie și tetrapareză.

Spor la bani și la copii!

Iar durerea e în suflet, nu la cimitir sau la televizor…dar nu vedeți că nu o cumpăra nimeni?!?

PS Alo, serviciile pe care le plătim scump, deși nu avem dușmani, ce strategie de manipulare a opiniei publice, proastă :-) )))”, este mesajul tulburător postat de Mircea Solcanu pe o reţea de socializare.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 29, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: