THEMEDIATHOR

Cristian Ţopescu, declaraţie imprevizibilă la „Te pui cu blondele?” despre doi sportivi de renume de la noi

O nouã ediţie incediarã „Te pui cu blondele?” revine în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Cristian Ţopescu şi Corneliu Vadim Tudor au acceptat provocarea lui Negru de a-şi testa cunoştinţele de culturã generalã cu armata lui de blonde. Curioase din fire, blondele i-au asaltat cu întrebãri şi provocãri pe cei doi invitaţi, iar dezvăluirile de senzaţie nu au întârziat să apară.

Cristina_Topescu

Având două fotografii, una cu Adrian Mutu şi una cu Gheorghe Hagi, una dintre blonde l-a provocat pe Cristian Ţopescu să răspundă la întrebarea <<Ce are unul şi nu are celălalt?>>.

Fără să stea pe gânduri, renumitul comentator a răspuns <<Bun simţ!>>, lăsând-o pe domnişoară să tragă singură concluzia la cine se referea. Printre blondele care le-au atras atenţia invitaţilor se numără miercurea aceasta şi o tânără însărcinată în luna a şaptea, căreia campionul divertismentului, Dan Negru, i-a atras atenţia că va avea ce povesti nepoţilor despre această confruntare. Ce alte momente incediare le-a mai pregătit Negru invitaţilor săi, rămâne de văzut în această seară, de la 20.30, la „Te pui cu blondele?”!

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 29, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: