THEMEDIATHOR

CRBL: “…anul ăsta voi fi şi mai greu de impresionat pentru că îmi doresc cu adevărat să câştige cei mai buni dansatori”

crbl

Dupã ce a strãbãtut ţara în lung şi în lat în cãutarea celor mai buni dansatori, caravana „România Danseazã” a adus zilele acestea la Bucureşti românii care știu să facă show, adoră să danseze și visează să fie văzuți de o țară întreagă pentru a-şi da concursul în faţa juriului.

Nici anul trecut juraţii nu au fost prea îngăduitori, astfel că în acest sezon Monica, CRBL şi Connect-R au aşteptări foarte mari.

„Dacă anul trecut a fost greu să mă impresioneze, ei bine, anul ăsta voi fi şi mai greu de impresionat pentru că îmi doresc cu adevărat să câştige cei mai buni dansatori. Competiţia e una foarte grea, sunt convins că or să revină şi foarte multe trupe de anul trecut sau că vor forma unele noi, din oameni care au participat anul trecut, pentru că România dansează oricum!” a mărtusirit juratul CRBL. Tot el a precizat şi faptul că îşi doreşte mai mult de la ei: „Aş vrea, dacă revine cineva, să văd cu adevărat că a evoluat. Un an înseamnă multă muncă, dacă îţi doreşti cu adevărat!”

Dacă îi vor asculta sau nu românii sfatul, rămâne de văzut începând din primăvara aceasta, în cel mai nou sezon „România Dansează”, difuzat la Antena 1.

Aflat la preselecţiile pentru cel de-al doilea sezon „România Dansează”,  super show ce va fi difuzat în primăvară la Antena 1, Connect R a avut parte de o super surpriză în această dimineaţă. Antena 1 i-a trimis proaspătului tătic un tort roz, cu fundiţă şi buline, în semn de bun-venit micuţei Maya. Emoţionat tare, Connect-R a imortalizat momentul şi i-a trimis imediat o fotografiei soţiei sale, Misha, căreia promite să îi ducă acasă şi o bucăţică din surpriza dulce, nu înainte de a-şi servi colegii de platou.

Proaspăt tătic, Connect-R se află într-o perioadă foarte aglomerată, făcând parte din juriul România Dansează şi Next Star, însă ţine mereu legătura cu soţia sa, care îi trimite ultimele noutăţi despre micuţa Maya. Juratul este conştient că schimbările majore din viaţa sa vor avea şi un impact asupra muncii sale: „Probabil voi avea o mică sensibilitate la copii, contextul mă împinge cu totul în această direcţie”. Connect-R e hotărât să îşi încurajeze fetiţa, să practice dansul: „O s-a dau la dans de la 4-5 ani, la First Class. Chiar dacă nu va face o carieră din asta, dansul te ajută enorm!”.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 29, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: