THEMEDIATHOR

Rezultatele concursurilor de angajare în S.R.R. se cunosc cu două luni ÎNAINTE

In luna septembrie 2013, Realitatea TV publica scrisoarea unui jurnalist din Radio România care, după 18 ani de activitate în Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), încerca să tragă atenția asupra situației în care se regăsește instituția sub conducerea lui Ovidiu Miculescu, uns preşedinte-director general al SRR în iulie 2012.

Rezultatele concursurilor de angajare în S.R.R. se cunosc cu două luni ÎNAINTE

Jurnalistul, care a refuzat să-și decline identitatea de teama unor repercusiuni, a aruncat atunci acuze foarte grave la adresa șefului SRR și anunța faptul că în perioada următoare vor fi organizate două concursuri aranjate pentru ca doi apropiați ai lui Ovidiu Miculescu să fie instalați în două posturi foarte călduțe la conducerea SRR. Este vorba de un anume Marius Furdui, care ar fi urmat să căștige concursul pentru postul de Director de Programe și de doamna Oltea Șerban Părău, care ar fi urmat să câștige, prin concurs, conducerea Centrului Cultural Media.

Lunile au trecut iar concursurile au fost organizate. Surpriză! Potrivit unor documente, datate 4 decembrie 2013, Marius Furdui a câștigat concursul pentru ocuparea postului de Director de Programe, iar doamna Oltea Șerban Părău a câștigat concursul (ce surpriză, având în vedere că a fost singura concurentă!) pentru ocuparea postului de director al Centrului Cultural Media.

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 28, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: