THEMEDIATHOR

Ionuţ Coldea este noul CEO al Euromedia Group SA

Compania Euromedia Group SA, liderul pieţei de publicitate outdoor din România, anuntă schimbări în structura de management, după ce fostul director general, Bogdan Vasile, a renunţat la mandatul deţinut din noiembrie 2010. Începând cu data de 24.01.2014, Ionuţ Coldea preia funcţia de director general (CEO), în vreme ce funcţia de director executiv (COO) va fi preluată de Cătălin Ilie.

Euromedia-Logo

“Ionuţ Coldea, în vârstă de 39 de ani, are o experenta de peste 10 ani pe piata de publicitate outdoor din România, şi o expertiza considerabilă în domeniu.

Cătălin Ilie, în vârstă de 43 de ani, are o vastă exeperienta de business în industria audiovizualului.

„Ne dorim să continuăm aceeaşi direcţie a politicii de management şi să consolidăm poziţia de lider de piaţă a companiei”, declara noul CEO, Ionuţ Coldea.

Euromedia Group SA este prezenta pe piata de publicitate outdoor din România de mai bine de 15 ani, încă de la începutul dezvoltării acesteia şi apariţia primelor panouri publicitare outdoor din ţara noastră.Ne mândrim cu faptul că de-a lungul timpului am devenit lideri ai industriei romanesti de publicitate outdoor, datorită gamei variate de formate, a numărului mare de panouri publicitare răspândite pe întreg teritoriul ţării, dar şi datorită soluţiilor de comunicare pe care le propunem clienţilor noştri.Varietatea produselor din portofoliul nostru, precum şi vastă experienţă a unei echipe specializate în consultanta şi planificare media, reprezintă o garanţie a soluţiilor optime de comunicare pe care le construim împreună cu clienţii noştri”.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 28, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: