THEMEDIATHOR

Gazeta Sporturilor, ediție specială după condamnarea Monicăi Iacob Ridzi, fără poze, doar cuvinte

Gazeta Sporturilor, fără imagini. „Cuvintele sunt la locul lor, dar pozele din fiecare pagină a ziarului au fost înlocuite cu idei, cu sentimente și cu argumente primite de la cititori”, arată un comunicat al publicație.

Ediția fără imagini vine în contextul condamnării Monicăi Iacob Ridzi la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu. Sentința nu este definitivă.

Gazeta_28-ian-1024x663

În locul fotografiilor au fost inserate comentarii postate de cititori pe site-ul gazetei în anul 2009, când au fost făcute dezvăluirile despre banii cheltuiți la manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului.

Câteva comentarii, în continuare:

  • 18 iunie 2009, Puiu says: Puteți să faceți câte investigații doriți… nu se va întâmpla nimic!!! Hîrtiile (documentele – le spun hîrtii pentru că sunt făcute pe genunchi) prin care au fost atribuite aceste contracte vor sta în picioare pentru că doamna Ridzi este una dintre persoanele ocrotite de Zeus.
  • 29 iunie 2009, Marcela says: Să vedem ce vor mai zice toți lătrăii de serviciu în frunte cu Tolontan, atunci când Parchetul (instituția statului abilitată) va arăta că Ridzi este nevinovată. Să sperăm că la acel moment doamna ministru va da în judecată și va cere bani pentru prejudiciile aduse. succes dna Ministru! Și mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru tinerii din ziua de astăzi cu ocaziile zilelor tineretului.
  • 29 iunie 2009, bula69 says: Acesta esre nu un război GSP vs MTS / Monica IR, ci unul GSP vs SISTEM! Sunt chiar curios cine va câștiga acest război. Să fie GSP? Mă îndoiesc! Încă nu s-a născut în România omul / ziarul care să doboare un sistem.

Ediția specială a Gazetei Sporturilor de azi este disponibilă și în format electronic pe platforma online Gazeta Digitală.

„Ziarul care a pornit investigaţia în cazul Ridzi a decis să nu comenteze decizia de ieri şi condamnarea la 5 ani de închisoare a Monicăi Iacob-Ridzi, având în vedere că mai este încă o instanţă care se va pronunţa asupra cazului la recurs”, se mai arată în comunicat semant Echipa Gazetei Sporturilor.

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 28, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: