THEMEDIATHOR

Android continua sa domine lumea telefoanelor mobile. Samsung in scadere drastica. Vezi ce companii se descurca cel mai bine pe piata telefoanelor inteligente

Datele reies din vanzarile pe care le-au avut companiile din tehnologie in perioada octombrie-decembrie 2013.
Android continua sa domine lumea telefoanelor mobile, cu vanzari tot mai bune. In Europa, sistemul de operare de la Google se lauda cu 69%, potrivit Kantar Worldpanel.

aplicatia-de-android-care-te-conecteaza-la-internet-fara-semnal-3g-sau-wi-fi_size1

Cu toate acestea, cel mai mare producator de pe piata, Samsung, nu reuseste sa o duca grozav. In China, spre exemplu, Xiaomi este lider la vanzari, iar companii precum Huawei castiga tot mai mult teren. Pe cele mai importante 5 piete din Europa – Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Spania – Samsung are 40,3% din piata, in scadere cu 2,2% fata de acum un an, scrie Yoda.

Apple pierde si el la nivel global, cu toate ca telefoanele iPhone 5S s-au vandut bine pe final de 2013. In Statele Unite ale Americii, Apple are vanzari cu 6% mai mici comparativ cu acum un an. Japonia este o piata buna pentru Apple, unde compania americana se bucura de vanzari record. 69% din smartphone-urile date in ultimele 3 luni ale anului trecut au desenat un mar pe spate.

Intre timp, Windows Phone de la Microsoft creste usor. Doar in America Latina vanzarile de telefoane cu acest sistem de operare au scazut. Cu toate ca cifrele sunt mai bune decat acum un an, Windows Phhone ocupa doar o mica felie.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 28, 2014 by and tagged , , , , , , .
%d bloggers like this: