THEMEDIATHOR

Oreste, după Antena 2, predă cursuri de spiritualitate. „Nu mai vreau divertisment”

oreste

După plecarea de la Antena 2, din octombrie 2013, Oreste s-a dedicat exclusiv cursurilor de “dezvoltare personală” prin meditație. Fostul realizator al emisiunii “Codul lui Oreste” ține cursuri și conferințe de spiritualitate, în București și în țară, potrivit Click!.

„Totul a început în 2008, însă în ultimele luni aceste cursuri de dezvoltare personală au luat amploare. (…) Ideea mi-a venit în momentul în care am experimentat pe propria piele exerciţiul ăsta al autocontrolului, al meditaţiei”, a declarat Oreste Scarlat Teodorescu (39 de ani) pentru ziarul Click!.

Oreste: În niciun caz nu mai vreau divertisment. M-aș vedea în emisiuni sociale și politice

“M-ar interesa ceva mai serios, poate chiar emisiunea pe care am făcut-o, aş continua-o pe site-ul meu. La televizor m-aş mai vedea în emisiuni sociale şi politice, însă divertisment, no way (în nici un caz). Poate la Realitatea TV sau la Digi 24 aş face ceva”, a spus Oreste.

La jumătatea lunii octombrie, Oreste a părăsit Antena 2, motivând că „într-o asemenea cloacă morbidă, nu-mi mai regăsesc locul și nici menirea”. La momentul respectiv, el spunea că totul a început de la poziția lui cu privire la Roșia Montană, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Emisiunea „Codul lui Oreste” a început în 2007 la Antena 2, a fost apoi doi ani la B1TV (2008-2010), după care a revenit în grila postului din Băneasa.

Despre cursurile de spiritualitate ale lui Oreste:

Click: Care sunt cursurile care prind cel mai bine?

Oreste a declarat pentru Click că tehnicile şi principiile de meditaţie sunt în top, urmate de elementele de magie naturală.

“Prin magia naturală învăţăm să comunicăm cu forţele vii ale elementelor şi cu spiritele tuturor regnurilor şi tuturor speciilor de pe pământ. Vom cunoaşte despre influenţa planetelor asupra zilelor săptămânii, despre conlucrarea omului cu natura, elemente sacre, etc.”

O şedinţă petrecută în compania lui Oreste durează cinci ore şi costă 200 de lei, potrivit Click!.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 27, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: