THEMEDIATHOR

Teo despre accidentul din Munții Apuseni: “Prevesteam, nefericit, acum doua zile ca in 48 de ore vor incepe porcariile!”

teo

La doar doua zile dupa ce a afirmat ca in cazul accidentului aviatic se va gasi vinovatul in persoana “mortului”, Teo Trandafir, prezentatoarea „Teo Show” de la Kanal D, le spune telespectatorilor cat de cumplit este sa ataci un om care nu se poate apara.

Teo despre accidentul din Munții Apuseni: “Prevesteam, nefericit, acum doua zile ca in 48 de ore vor incepe porcariile!”

“Prevesteam, nefericit, acum doua zile ca in 48 de ore vor incepe porcariile. <<Cine cu cine, care cu care, de unde pana unde, mortul e de vina!>>. De asta nu aplaudam, nu ne aplaudam nici pe noi. Trebuie sa facem emisiuni in aceasta perioada pentru ca n-avem incotro, personal as fi stat acasa. Sa spun ce? Sa fac ce? N-are niciun rost, dar pentru oamenii care ne privesc am un mesaj. Nimeni de la televizor nu-si merita locul, exista oameni mai valorosi, mai buni, mai calzi si mai generosi decat noi. Facem emisiuni cum ne pricem noi mai bine, dupa care ne laudam si ne batem singuri pe spinare spunand ce destepti am fost. Ce crezi? N-ai fost! Puteai sa fii bun, dar n-ai fost, puteai sa fii ingaduitor, n-ai fost, puteai sa fii generos, n-ai fost. Puteai sa ai o informatie “de porc” pe care “sa o taci” pentru ca esti om si pentru ca ai gresit. Daca n-ai mai putea sa te aperi, ti-ar placea tare sa fie vreunul la televizor care sa taca, care sa nu rateze sansa de a fi bun si generos o singura data in viata lui publica”, a spus Teo Trandafir.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 24, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: