THEMEDIATHOR

Nu a mai rezistat! Simona Gherghe a plans in direct!

Simona Gherghe a fost puternic marcata de moartea fulgeratoare si nedreapta a pilotului Adrian Iovan si a studentei Aurelia Ion.

 Editia emisiunii “Acces Direct” de joi dupa-amiaza a  inceput intr-o nota foarte trista. Echipa emisiunii a umplut platoul de lumanari, ca un ultim omagiu pentru Adrian Iovan si Aurelia Ion, cei care au murit in urma tragediei de luni seara, din Muntii Apuseni, dupa ce un avion care transporta un echipaj medical, a aterziat fortat in ppadure.Simona Gherghe si-a inceput discursul trist, abia abtinandu-se sa nu izbucneasca in plans. Platoul emisiunii a fost plin de lumanari si au rulat continuu imagini cu Adrian Iovan si Aura Ion. Se citea tristetea pe chipul Simonei Gherghe cand vorbea despre inmormantarea cu onoruri militare din cimitirul Ghencea a Aurei Ion. Moderatoarea cu greu a rostit cuvintele si a incercat sa descrie nenorocirea prin care trece familia tinerei de 23 de ani. Cum a terminat de vorbit, Simona Gherghe nu a mai rezistat si a inceput sa planga.

simona Nu a mai rezistat! Simona Gherghe a plans in direct!

Pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si-au pierdut viata luni seara, dupa ce avionul de mici dimensiuni in care se aflau a aterizat fortat in Muntii Apuseni. Avionul transporta un echipaj medical de la Bucuresti la Oradea pentru a preleva niste organe, care urmau a fi transplantate in Capitala. In urma aterizarii fortate, avionul s-a rupt, iar cei sapte pasageri au fost raniti. A fost nevoie de aproximativ sapte ore pentru ca victimele sa fie gasite. Din pacate, pentru pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion a fost prea tarziu.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 24, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: