THEMEDIATHOR

Accidentul aviatic, în continuare pe prima pagină. EVZ: Românii mor, miniștrii rezistă

Accidentul aviatic petrecut luni în Munții Apuseni este și astăzi subiect de pe primă pagină. Evenimentul zilei, România liberă, Adevărul, Jurnalul Național șiLibertatea își deschid edțiile de astăzi cu articole despre tragedia din județul Cluj. Ziarul Click! are și el o trimitere din pagina întâi în paginile 4-7.

Screen-Shot-2014-01-23-at-11.03.09-AM

Ziarul Financiar și Gazeta Sporturilor sunt sigurele ziare care nu au astăzi subiectul accidentului pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, titlurile de pe primele pagini ale ziarelor de astăzi:

EVENIMENTUL ZILEI: “Românii mor, miniștrii rezistă!“, este titlul dat astăzi de Evenimentul zilei unui articol despre cum “numele grele din Guvern nu au pățit nimic”. “Adevărații vinovați când vor răspunde?” se întreabă cotidianul în pagina patru. “Cătălin Chiper (secretar de stat în MAI), Aleodor Fâncu (director general ROMATSA) și Ion Burlui (șeful IGSU) au fost scoși țapi ispășitori pentru neputința autorităților de a acționa eficient după tragedia aviatică din Apuseni. Nume grele din Guvern nu au pățit nimic”, scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

ROMÂNIA LIBERĂ: “Blat politic peste tragedia din Apuseni” – cu acest titlu își deschide ediția ziarul România liberă. Cotidianul editat de Medien Holding scrie că “Victor Ponta și Crin Antonescu au negociat și s-au înțeles: nici un ministru nu pleacă”. Și România liberă îi enumără pe cei trei “țapi ispășitori” care și-au pierdut posturile după scandalul privind intervenția eșuată a autorităților, dar subliniază că premierul Victor Ponta și Crin Antonescu s-au înțeles să nu demită niciun ministru.

ADEVĂRUL: “Lanțul slăbiciunilor în cazul avionului prăbușit în Apuseni“, este titlul de deschidere. “Mai mulți șefi de instituții și un secretar de stat au fost schimbați din funcții după accidetul aviatic din Apuseni”, mai scrie Adevărul despre “consecințele” suferite de autoritățile care ar fi trebuit să intervină mult mai rapid în salvarea victimelor.

JURNALUL NAȚIONAL: “Incompetența devine criminală” titrează Jurnalul Național. Cotidianul se întreabă dacă “se încheie cu aceste demiteri curățenia din sistemul de intervenții în caz de catastrofe”.

LIBERTATEA: “Răzvan visa să-și întreacă maestrul, dar nu va mai pilota niciodată”, este titlul dat de tabloid unui articol despre tânărul copilot care a fost accidentat în catastrofa din Apuseni.

 

Sursa

Leave a comment

Information

This entry was posted on January 23, 2014 by and tagged , , , , .