THEMEDIATHOR

Un nou divorț în showbiz-ul românesc

Daniel Iordăchioaie şi Nouria, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz a ajuns la divorţ după o căsnicie de 13 ani.

Daniel Iordăchioaie şi Nouria au hotărât de comun acord să se despartă, scrie ziarulring.ro. Nouria, a postat un meaj pe Facebook care anunţă această ruptură definitivă.

Un nou divorț în showbiz-ul românesc

“Dragi prieteni, Pentru a evita orice speculaţii ori comentarii inutile care ar putea apărea, am decis să vă informez că eu şi Daniel am divorţat de comun acord, anul trecut. Copiii noştri au rămas în custodie comună, iar relaţiile dintre noi sunt amiabile.

Din respect pentru cei 13 ani de căsnicie care ne-au legat, pentru a ne proteja copiii şi pentru că ne dorim să fim discreţi ca intotdeauna, nu vom face din viaţa noastră privată motivul vreunei dezbateri publice. Vă anunţăm pe această cale că nu vom răspunde la nicio întrebare şi nu vom face comentarii publice referitoare la acest subiect. Vă mulţumim pentru toti anii în care ne-aţi fost alături şi pentru înţelegere!”, a scris actriţa. Daniel şi Nouria au împreună doi copii: Darius de 13 ani şi Salma de 4 ani.

 Sursa
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 21, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: