THEMEDIATHOR

Kanal D va mări prețurile anul acesta. Conducerea vrea să aducă postul pe profit în 2014

1STRATEGIE. Conducerea Kanal D mizează pe o creștere de 30% a veniturilor anul acesta, a declarat pentru Wall-Street.ro, Claudia Ion (foto), directorul de vânzări al postului.
Canalul a avut o creștere de circa 27% a veniturilor in primele 11 luni ale anului. Majorarea a fost determinată de audiențe, dar și de majorarea prețurilor cu aproximativ 10% anul trecut.
“Suntem nevoiți să le mărim și anul acesta pentru că pe toți ne costă mai mult producția de conținut decât pretul cu care îl vindem (…). Cand cererea de publicitate a scazut, a fost si o scadere abrupta a preturilor, dar din toamna trecută am constat o creșterea a cererii și din septembrie și până la finalul anului am fost sold-out (…) cererea a fost de 140% deci nu am putut onora toate comenzile și pentru că spațiul este limitat, normal ar fi să mărim prețurile”, explica Claudia Ion.
Claudia Ion adauga că anul acesta conducerea Kanal D România și-a impus o creștere de circa 30% a veniturilor, ceea ce ar putea duce postul de televiziune pentru prima dată pe profit de la lansarea pe piața locală în 2007.

SURSA:Paginademedia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 21, 2014 by .
%d bloggers like this: