THEMEDIATHOR

După Andrei Gheorghe, și Robert Turcescu renunță la premiile APTR

Robert Turcescu anunță că va returna cele două premiile APTR, obținute în 2004 și în 2007, pentru cel mai bun talk-show. „Nu am nevoie de niciun fel de recunoaștere din partea unei organizații care înțelege să premieze jurnalismul practicat de cei de la Antena 3”, a declarat jurnalistul în emisiunea Sub semnul întrebării, de la B1 TV.

Robert-Turcescu-2

„Pentru că APTR, cum bine zice Andrei Gheorghe, în ultima perioadă a dat premii peste premii acestor „minunați” gazetari de la Antena 3 pentru „minunatele” lor isprăvi jurnalistice, cu Gâdea în frunte, țin să o anunț pe doamna Lucia Hossu Longin, responsabil de aceste premii APTR, că i le returnez”, a mai adăugat Turcescu.

Andrei Gheorghe a anunțat recent că returnează premiul primit în 1996 de cătreAsociația Profesioniștilor de Televiziune din România pentru că nu vrea să împartă distincția „cu oameni care murdăresc presa”. „Pentru că tremură carnea pe mine că trebuie să împart acest premiu cu alți nobelizați, cărora APTR-ul le-a recompensat munca și profesionalismul în situații asemănătoare, recte Antena 3. Nici nu știu cum să-i numesc. Oamenii aceia”, a spus Andrei Gheorghe pentruziare.com.

Ce a spus Turcescu, pe larg: 

Andrei Gheorghe returnează practic acest premiu al APTR. Am primit și eu două premii APTR la vremea la care despre Gâdea și Badea, mă rog, nu se știa, erau mici. În 2004 am primit premiul pentru cel mai bun talk show, 100% la Realitatea TV și în 2007 am primit premiu ptr cel mai bun talk show tot pentru 100% la Realitatea TV și am primit multe alte premii.

Pentru că APTR, cum bine zice Andrei Gheorghe, în ultima perioadă a dat premii peste premii acestor „minunați” gazetari de la Antena 3 pentru „minunatele” lor isprăvi jurnalistice, cu Gâdea în frunte, țin să o anunț pe doamna Lucia Hossu Longin, responsabil de aceste premii APTR, că i le returnez. Returnez aceste premii APTR pentru că nu vreau să mai am nimic de-a face, nici nu vreau să mi mai aduc aminte vreodată de această instituție, Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România care numai profesioniști a scos la lumină în juriu de a dat aceste premii.

Prin urmare, mă alătur demersului lui Andrei Gheorghe, de returnare a premiilor obținute pentru cel mai bun talk show. Nu am nevoie de niciun fel de recunoaștere din partea unei organizații care înțelege să premieze „jurnalismul” practicat de cei de la Antena 3.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 21, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: