THEMEDIATHOR

Cheloo si Paolo Lagana baga Romania intr-un conflict diplomatic cu Italia

Relatiile diplomatice dintre Italia si Romania sunt cat pe ce sa fie compromise din pricina unui scandal care a izbucnit anul trecut, la X Factor, si a ajuns sa explodeze, zilele trecute, in presa din Peninsula. Protagonisti, juratul Cheloo si concurentul Paolo Lagana, care considera ca a fost ridiculizat, jignit si, in cele din urma, dat afara din concurs, din pricina orientarii sale sexuale.

Cheloo si Paolo Lagana baga Romania intr-un conflict diplomatic cu Italia

“Sunt gay. Nu mai este niciun secret pentru nimeni. Iar, anul trecut, cand am decis sa particip la preselectiile pentru X Factor Romania, am specificat in mod discret in fisa de inscriere care este orientarea mea sexuala. Niciodata, insa, nu mi-am imaginat ca voi fi discriminat si insultat in halul acela, in direct, la Tv”, si-a inceput Paolo confesiunea in paginile cotidianului italian La Republicca.

Practic, cu aceste declaratii, facute cat timp se afla inca sub contract cu Antena 1, Lagana a impuscat mai multi iepuri dintr-un foc. In primul rand, s-a razbunat pe Cheloo, juratul care i-a spus de la bun inceput ca nu il inghite ( n.r. “Dispretuiesc tot ceea ce esti si ce simti, iar tara asta te va trimite acasa“, i-a spus Cheloo lui Paolo dupa ce l-a vazut si auzit cantand celebra “Paparazzi” a controversatei Lady GaGa, echipat cu fusta si pantofi cu toc).

Apoi, a devenit o celebritate in Italia natala, publicatiile din Peninsula inghesuindu-se acum sa ii auda povestea. Si nu in ultimul rand, Lagana a reusit sa mobilizeze in jurul lui mai multe organizatii care lupta drepturile minoritatilor sexuale si care acum cer socoteala autoritatilor de la Bucuresti pentru “scaparea” lui Cheloo.

“Cerem ca Ministerul nostru de Externe sa impuna autoritatilor din Romania sa isi ceara scuze public pentru situatia lui Paolo”, a solicitat Fabrizio Marrazzo, purtator de cuvant al comunitatii gay din Italia. Si daca asta ar fi tot!

(Sursa)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 21, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: