THEMEDIATHOR

ANDREEA MARIN trece prin EMOŢII TERIBILE: “De câteva ore sunt în sala de operaţie”. Iată ce s-a întâmplat!

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune, Andreea Marin se ocupă şi cu operele caritabila. “Zâna” a promis că va avea grijă de una dintre invitatele sale de la show-ul pe care îl prezintă şi s-a ţinut de cuvânt.

Andreea Marin i-a promis uneia dintre invitatele sale la emisiunea pe care o prezintă, “Preţuieşte viaţa”, că o va ajuta să se opereze, pentru a trece cu bine peste cancerul la sân, şi s-a ţinut de cuvânt. “Zâna” a mers cu femeia la o clinică din Istanbul pentru o operaţie pe care aceasta trebuia să o facă aici şi chiar a fost prezentă în sala de operaţie, mărturisind că se roagă ca intervenţia să reuşească.

ANDREEA MARIN trece prin EMOŢII TERIBILE: "De câteva ore sunt în sala de operaţie". Iată ce s-a întâmplat!

“De câteva ore, sunt în sala de operaţie de la Acibadem Maslak Istanbul, şi mă rog în fiecare clipă pentru reuşită intervenţiei Monicăi Pintilie, mămică din Iaşi pe care aţi cunoscut-o în 24 noiembrie la “Preţuieşte viaţa”, când am avut-o că invitată alături de Daniela Macovei, amândouă fiind supravieţuitoare în lupta împotriva cancerului la sân. I-am promis atunci Monicăi că va avea şansa reconstrucţiei la sân după operaţia necesară ce I-a salvat viaţă şi astăzi e ziua în care ne ţinem de cuvânt. Operaţia e costisitoare şi de durată, aproximativ 8 ore, pentru că doctorul Sukru Yazar a ales să nu folosească un corp străin pentru implant, ci ţesutul propriu al Monicăi, din care va face reconstrucţia prin microchirurgie. Rar am trăit această emoţie: am urmărit cum medicul recompunea la microscop ţesutul , capilar cu capilar cu atâta migală, am înţeles încă o dată riscul şi nobleţea aceste meserii care recrează viaţă. Monica e aşteptată acasă, la Iaşi, de fiul ei cu ochi albaştri că seninul, de soţul ei, de mama cu sufletul strâns, de oamenii dragi… fiecare gând bun al nostru poate crea o protecţie în jurul ei în aceste ore dificile, chiar dacă nu o cunoaşteţi îndeaproape.

Cu puţin timp în urmă, aici era operată, tot la intervenţia echipei “Preţuieşte Viaţa”, fetiţă Ştefania de 4 anişori ce avea parte de 4 intervenţii grele la picioruşe şi am promis că revin cu noutăţi: e bine, evoluează firesc, face exerciţiile de recuperare şi în curând va merge, descoperind că diferenţa în lungime de 6 cm dintre picioruşele ei nu mai există… Anual, mii de români ajung pe mâinile specialiştilor de la Acibadem şi le mulţumesc pentru generozitate, pentru că unele dintre operaţiile în situaţii critice sunt făcute gratuit pentru pacienţi români la rugămintea Preţuieşte Viaţă… Mă întorc cu gândul la ţine, Monica, când te vei trezi vei putea privi viaţă aşa cum ţi-ai dorit! Mai e puţin…”, a scris Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 20, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: